Τοποθεσία & Πρόσβαση

Mια σύγχρονη πόλη με μακραίωνη ιστορία!

Πώς θα έρθετε

Η πόλη των Ιωαννίνων και πρωτεύουσα του νομού Ηπείρου, είναι μια σύγχρονη πόλη με μακραίωνη ιστορία και πλούσια πολιτιστική παράδοση. Μεταξύ των πολυποίκιλων γεωγραφικών χαρακτηριστικών της περιοχής ξεχωριστή θέση κατέχει η λίμνη Παμβώτιδα, καθώς και το νησάκι που την συνοδεύει.

Το κατάλυμά μας, βρίσκεται δίπλα στη λίμνη και τα παραλίμνια καφέ που πολλοί επισκέπτονται καθημερινά γιά να απολαύσουν την υπέροχη θέα της λίμνης. Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε και το ιστορικό κάστρο, την ακρόπολη του Ιτς Καλέ, τις βυζαντινές μονές και τα μουσεία, ενώ για όσους αγαπούν τις αποδράσεις είναι μια ευκαιρία να επισκεφτείτε το Μέτσοβο, τα παραδοσιακά Ζαγοροχώρια ή ακόμη να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία κάνοντας rafting & canyoning στον Άραχθο και τον Βοϊδομάτη. Η πρόσβαση στην πόλη μας γίνεται γρήγορα και με ποικίλους τρόπους.

Αν επιθυμείτε να φτάσετε στα Ιωάννινα oδικώς μπορείτε εύκολα από Ιωάννινα/Πρέβεζα και από Ηγουμενίτσα μέσω Εγνατίας οδού, από Αθήνα μέσω Ολυμπίας και Ιονίας οδού (περίπου 4,5 ώρες) και από Θεσσαλονίκη μέσω Εγνατίας οδού (περίπου 2 ώρες).

Επιπλέον υπάρχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Ηγουμενίτσα, αν ταξιδεύετε από κάποιο νησί του Ιονίου ή από την Ιταλία. Έπειτα μπορείτε να συνεχίσετε οδικώς μέχρι την πόλη των Ιωαννίνων, η οποία βρίσκεται 40 λεπτά μακριά.

Αεροπορικώς μπορείτε να έρθετε στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων King Pyrros από την Αθήνα με δύο πτήσεις σε καθημερινή βάση, είτε από το αεροδρόμιο του Ακτίου στην Πρέβεζα, το οποίο απέχει περίπου 50 λεπτά από την πόλη των Ιωαννίνων. Τέλος πραγματοποιούνται πτήσεις από επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού προς τον Εθνικό αερολιμένα King Pyrros.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ